News

Deepak Berjaya Bersihkan Tempat Yang Terjejas Oleh Banjir Di Klang Dalam 24 Jam – Calon DAP Sibuk Kempen Pilihan Raya

Calon bebas Klang iaitu Deepak yang menggunakan simbol cincin dalam pilihan raya kali ini merupakan seorang pemimpin yang “Walk The Talk”. Beliau berjaya membersihkan kawasan – kawasan di Klang yang terjejas teruk akibat banjir dalam tempoh masa 24 jam.

Antara kawasan yang terjejas paling teruk adalah Bayu Perdana Klang. Dalam kawasan yang sama calon DAP iaitu Ganabatirau pula sibuk kempen pilihan raya berbanding membantu dan menolong bangsa manjir yang terjejas oleh bencana ini.

Calon DAP Klang Sibuk Ceramah Politik Ketika Rakyat Sedang Berhadapan Dengan Banjir

Calon Bebas Klang Deepak Berjaya Bersihkan Kawasan Banjir Dalam 12 Jam

Menteri Besar PKR Selangor Hanya Tahu Ambil Gambar Untuk Publisiti

Sebagai seorang Menteri Besar beliau sememangnya memiliki sumber dan kapisiti untuk mengarahkan PBT dan kakitangan kerajaan negeri untuk membantu dan membersihkan kawasan yang terjejas. Namun begitu , beliau hanya lebih sibuk fokus tangkap gambar demi publisiti politik.

Jika seorang calon bebas yang tidak berjawatan dan berkuasa pun boleh turun padang guna kapasiti individu dan peribadi untuk membersihkan dalam jangka masa 24 jam maka apakah lagi alasan seorang Menteri Besar dan berkuasa?

Deepak beliau lagi jadi wakil rakyat sudah boleh menyelesaikan masalah penduduk dalam jangka yang begitu pendek. Beliau tepati janjinya yang mahu selesaikan semua masalah Klang dalam jangka masa 48 jam. Bayangkan jika beliau diberi 5 tahun untuk berkhidmat kepada penduduk di warga Klang?

Masalah yang tidak dapat diselesaikan oleh kerajaan Pakatan Harapan selama 14 tahun berkuasa di Selangor dan Klang berjaya pula diselesaikan olehnya dalam tempoh masa 24 jam sahaja.

Oleh sebab itu , masyarakat di Klang diminta untuk memilih tidak mengikut parti tetapi individu mana yang benar – benar dapat berkhidmat , bekerja dan berani berjuang untuk kalian. Calon bebas kali ini berbeza dengan kesemua calon sebelum ini dimana beliau memiliki aura , karisma dan keberanian yang dapat membela nasib penduduk di Klang.

Most Popular

To Top