[VIDEO] Pencuri Barangan Dari MuscleMania Diminta Memberi Barangan Yang Dicuri! - The Coverage Edisi BM
Berita

[VIDEO] Pencuri Barangan Dari MuscleMania Diminta Memberi Barangan Yang Dicuri!

15 jam yang lalu MuscleManiaClub telah menyiarkan di Facebook sebuah video yang menunjukkan seorang lelaki  mencuri produk dari rak paparan yang tersembunyi dari pandangan pekedai. Walau bagaimanapun, CCTV telah menangkap, dan merekodkan jenayah itu, jelas seperti siang hari. Kaki lelaki itu seolah-olah telah menyembunyikan jenayah itu dengan baik, tetapi cara dia bergerak menjadikannya cukup jelas. Bagi mereka yang ingin menonton video dan mengesahkan untuk diri kamu sendiri, inilah video dia!:

Bagi mereka yang ingin untuk membantu mengenal pasti pencuri, di sini adalah beberapa gambar yang menunjukkan paras rupa dia:

 

Beberapa pengguna Internet juga marah, menyatakan perkara-perkara seperti “sayang betul, dia mempunyai badan yang bagus dan wajah yang baik… Tetapi hati yang teruk! Jadi sukar untuk mencari lelaki yang baik pada masa kini.” Saya pun bersetuju dengan itu sejak lama dahulu…

Apapun, jika sesiapa telah mendapati beliau, sila beritahu dia untuk menjelaskan dengan MuscleMania! Post Facebook mereka mencari dia telah menyatakan seperti berikut:

Budak ni telah mencuri barang dari Kedai Muscle Mania. Kepada pencuri, kalau anda sedang membaca post ini. Kami bg u peluang terakhir, sila kembalikan barang dan kami akan delete post. KALAU TIDAK, kami akan membuat laporan polis.. Kami jgk menjumpai profile Facebook anda.. kalau you tak keluar.. kami akan tag Facebook you kat sini.. masuk lokap nanti, siap tangkap gambar lagi.
Kawan-kawan Muscle Mania tolong SHARE ye!

Saya benar-benar berharap MuscleMania tidak perlu tag Facebook lelaki itu hanya untuk membuat dia mengakui jenayah yang dia telah lakukan. Selamat berjaya, MuscleMania!

Bagi pencuri, saya berharap anda sebenarnya sedar bahawa orang yang sebenarnya memerhatikan anda, jadi berhati-hati dengan kelakuan anda sendiri!

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top