Lelaki Dibunuh Kerana Mempunyai Hubungan Sulit Dengan Isteri Suspek! - The Coverage Edisi BM
Berita

Lelaki Dibunuh Kerana Mempunyai Hubungan Sulit Dengan Isteri Suspek!

Seorang lelaki berusia 43 tahun telah dibunuh di Pengkalan Sungai Kerang, Padang Gajah, didakwa dibunuh atas sebab cemburu.

Ketua Polis Daerah Taiping, Asisten Komisioner Harrith Kam Abdullah berkata, polis menerima laporan mengenai kejadian itu pada 21:35 pada hari Sabtu. Mereka juga membuat siasatan pada masa yang sama.

“Mangsa dibunuh kerana suspek yang berusia 34 tahun itu cemburu dengan hubungan intim yang beliau mendakwa mangsa mempunyai dengan isterinya. Lelaki itu dipercayai telah diserang dengan objek tajam di belakang rumah suspek. Mayatnya ditemui 30 meter dari rumah suspek,” kata ACP Harrith dalam satu kenyataan pada Ahad.

Menurut Star, suspek juga mempunyai rekod jenayah kerana memiliki dadah dengan isterinya, seorang rakyat Thai.

Menurut Utusan, ACP Harith mengatakan yang suspek telah melarikan diri dan pada masa kini, polis sedang melakukan siasatan dan mencari bapanya.

Mayat mangsa telah dihantar ke Hospital Raja Permaisuri Bainun untuk bedah siasat.

Ianya tidak diketahui sama ada ia adalah benar bahawa mangsa telah benar-benar mempunyai hubungan sulit dengan isteri, bagaimanapun, menyalahkan seseorang bagi sesuatu tanpa bukti yang boleh membahayakan bukan sahaja kepada anda sendiri kesejahteraan tetapi juga orang di sekeliling anda. cemburu buta adalah sangat bahaya kepada diri sendiri, jadi sila cuba dan mengesahkan bukti-bukti jika anda mengesyaki apa-apa! Sepertimana suspek telah melarikan diri, ianya menampakkan yang beliau tahu yang beliau takut pada polis.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top