Lelaki Miang Ditangkap Meraba Dirinya di Sudut Bacaan Kanak-Kanak - The Coverage Edisi BM
Berita

Lelaki Miang Ditangkap Meraba Dirinya di Sudut Bacaan Kanak-Kanak

Seorang wanita berusia 40 tahun duduk di sebuah kedai buku apabila seorang lelaki yang melancap di belakangnya! Insiden itu berlaku di sebuah kedai buku terkenal di Solaris Dutamas pada 16 Julai.

Sumber: Pocketimes.my

Menurut Sinchew, wanita itu duduk di sudut bacaan kanak-kanak sambil menunggu suaminya. Itulah ketika lelaki berperangai teruk itu terangsang setelah melihat wanita itu dan memutuskan untuk meraba dirinya pada saat itu.

Berdasarkan rakaman CCTV, lelaki yang berkulit hitam itu memakai kemeja berwarna hitam berdiri di belakang wanita itu ketika dia asyik membaca bukunya. Melihat bagaimana mangsa tidak memberi perhatian kepada persekitarannya, penyimpang itu mula melancap sambil menggunakan buku untuk menyembunyi tindakannya dari pandangan orang ramai. Dia kemudian ‘menyelesaikan’ aksinya di belakang wanita itu sebelum berjalan pergi. Seluruh proses mengambil masa kurang dari 15 saat. Inilah rakaman CCTV yang menunjukkan aksi lelaki itu.

Mangsa merasakan punggungnya basah dan selepas memeriksa, dia terkejut apabila melihat apabila melihat keadaan yang telah terjadi.

Dia segera memanggil suaminya dan memberitahunya apa yang telah berlaku. Suaminya yang berusia 38 tahun, merupakan seorang peguam yang memegang gelaran Dato ‘. Dia telah memutuskan untuk membicarakan kejadian itu untuk memberi amaran kepada orang ramai. Suaminya telah memberi kenyataan berikut,

“Dia panik dan menangis, kerana dia tidak pernah menganggap seseorang akan berbuat demikian di sudut bacaan kanak-kanak di sebuah kedai buku! Saya mempunyai seorang anak perempuan dan saya tidak mahu kejadian seperti itu berlaku kepada beliau atau sesiapa sahaja.”

Selepas memperolehi rakaman CCTV dari kedai buku itu, dia bergegas ke jabatan keselamatan pusat membeli-belah dengan harapan dapat mencari lelaki itu. Walaupun begitu, mereka telah gagal untuk mencari suspek. Suaminya menegaskan bahawa seseorang yang miang seperti itu pasti akan membuat aksinya lagi dalam masa terdekat dan mendesak semua orang untuk berjaga-jaga. Beliau juga berharap dengan menggunakan kuasa media sosial, pelakunya dapat dikenal pasti dan dihukum dengan segera. Walaupun mangsa telah pulih dari kesukaran itu, itu adalah mimpi buruk yang keluarga itu tidak akan lupa.

Berikut adalah tangkapan CCTV yang menunjukkan aksi lelaki miang itu:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top