[VIDEO] Kain Putih Misteri Muncul Dalam Tempat Duduk Belakang Kereta! - The Coverage Edisi BM
Paranormal

[VIDEO] Kain Putih Misteri Muncul Dalam Tempat Duduk Belakang Kereta!

Saya yakin bahawa apabila kita pergi berjalan pada waktu malam, kita semua takut jika terlihat atau mengalami peristiwa ghaib. Ibu bapa kita sentiasa memberitahu kita untuk mengabaikan apa yang kita dengar, lihat, atau bau apabila kita berada dalam situasi ini.

Tetapi adakah anda tahu peristiwa-peristiwa ghaib juga berlaku walaupun kita tidak berseorangan? Tetapi kita sebagai manusia tidak perlu takut, kerana mereka lebih takut kepada kita! Mereka menakutkan kita disebabkan oleh rupa mereka dan kita takut untuk melihat sesuatu yang bergerak dengan sendiri!

Sama seperti pengguna Facebook ini, Nurul Shakira Fadzil yang berkongsi pertemuan ghaib beliau yang meraih perkongsian media sosial lebih daripada 8,000 kali!

Beliau menerangkan bahawa 3 kawan-kawan naiki kereta di Kesas Highway, termasuk dirinya. Shakira bergurau dengan rakan-rakannya, bermain-main dan berjenaka untuk menakutkan rakannya yang berada di tempat duduk belakang.

Tiba-tiba kawan di tempat duduk belakang melompat ke tempat duduk penumpang hadapan dan tidak mahu kembali ke tempat duduknya.

Ia seolah-olah terdapat satu kain putih misteri yang muncul di tempat duduk belakang dan terduduk, cukup lama bagi Shakira untuk merakam dalam video dia.

Ketiga-tiga sahabat bersumpah bahawa mereka tidak membawa apa-apa kain putih dalam kereta dan mereka benar-benar berasa takut disebabkan oleh ia.

Apabila netizens menanya sama ada kain putih adalah sebenar atau adakah ia gurauan, Shakira menjawab bahawa ia adalah benar dan mereka tidak bermain-main kerana selepas mereka berhenti merakam, kain putih hilang.

Apakah yang terjadi?? Tonton video dan beritahu kami apa yang anda fikirkan!

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top