Pelakon Malaysia Akan Berlakon Dalam Filem Marvel Dan Akan Melaksanakan Pembedahan Kosmetik - The Coverage Edisi BM
Artis

Pelakon Malaysia Akan Berlakon Dalam Filem Marvel Dan Akan Melaksanakan Pembedahan Kosmetik

OH TUHAN! BERTUAHNYA DIA.

Seperti yang kita tahu, semua rakyat Malaysia minat mengikuti semua filem Marvel dan DC Comic. Setiap kali ia disiarkan di pawagam, ianya akan dipenuhi dengan pemninat-peminat kerana kita semua tahu ia adalah filem yang ‘HIT’. Malah filem Spiderman terkini telah pun menjadi hit.

Kini, dengan seorang pelakon Malaysia yang ditonjolkan dalam filem Marvel? Woah, ia pasti akan menjadi filem yang gila apabila datang ke pawagam di Malaysia.

Bagaimanapun, kami sangat berbangga dengan rakan-rakan Malaysia, Raja Ilya yang sebelum ini mendedahkan bahawa dia akan berlakon dalam filem Marvel yang akan difilemkan bermula akhir tahun ini pada sidang akhbar. Pelakon tempatan membuatkan semua rakyat Malaysia sangat teruja bahawa dia akan berlakon dalam filem Hollywood.

Sumber: rajailya @ Instagram

Gal Gadot versi Malaysia…?

Siapa lagi yang bernasib baik untuk dipilih untuk filem Hollywood, dan bukan sekadar filem Hollywood, tetapi MARVEL! Adakah ianya juga disebabkan oleh bakat?

Tetapi tidak mudah untuk menjadi filem Marvel tanpa tentu mempunyai badan yang cantik. Pelakon berusia 32 tahun itu perlu mempersiapkan dirinya untuk wataknya dalam filem itu melalui latihan senaman alternatif. Ini untuk membantu mengubah rupanya, menurut Berita Harian. Raja Ilya mahu dilihat setanding dengan pelakon antarabangsa yang lain, dan semestinya menjadi salah seorang rakyat Malaysia yang pertama yang dia perlu mewakili dirinya dengan baik!

Sumber: rajailya @ Instagram

Raja Ilya berkata dalam kenyataannya,

“Syarikat-syarikat filem antarabangsa agak teragak-agak ketika mencari pelakon Asia, terutamanya yang beragama Islam. Disebabkan oleh peluang dan peranan emas ini, saya bersedia mengambil risiko. “

“Mereka suka dengan warna kulit saya dan mahu saya membiarkannya seperti itu. Walaupun tidak wajib untuk melakukan apa-apa pembedahan, saya masih merasakan perlunya mengubah penampilan saya sedikit untuk berada di tahap yang sama seperti bintang antarabangsa lain. “

Bagaimanapun, dia masih perlu menjalani Stimulation Electric Muscle (EMS). Ia adalah untuk membantunya dengan cepat membina otot dan dia tidak keberatan sama sekali. Dengan menjalani EMS, ia membantu dengan menggunakan impuls elektrik oleh alat yang digunakan dan ia menggalakkan kontraksi otot yang lebih berkuasa dan elektrik akibat setiap rep semasa latihan. Singkatnya, otot anda sebenarnya akan bekerja lebih keras dalam masa yang lebih singkat.

Sumber: rajailya @ Instagram

Bunyinya seperti sukar tetapi menarik juga!

Apabila dia bercakap tentang EMS, dia berkata,

“Saya menjalani prosedur ini supaya saya dapat membina otot supaya kelihatan seperti saya berlatih di gym.”

“Saya memutuskan untuk menjalani prosedur ini kerana saya tidak mempunyai masa yang cukup untuk melatih di gym. Prosedur ini khusus untuk otot saya, jadi bukan pembedahan plastik. “

Raja Ilya juga akan memulakan latihan seni mempertahankan diri di Jakarta, enam bulan sebelum menuju ke Amerika Syarikat untuk filem. Dia akan dapat berlakon dan bertemu dengan bintang Marvel lain, ahhhh…

Nah, tidak dikatakan lagi watak apa yang akan dia mainkan kerana ianya masih rahsia tetapi kita tidak boleh menunggu untuk diberitahu! Kami pasti akan menonton filem itu apabila ianya datang ke pawagam Malaysia!

Semoga berjaya, Raja Ilya, kami sangat bangga dengan awak!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top