Penumpang Uber Merakam Pemandunya Keseronokan Bersama Seorang Wanita Di Tempat Duduk Depan - The Coverage Edisi BM
Berita

Penumpang Uber Merakam Pemandunya Keseronokan Bersama Seorang Wanita Di Tempat Duduk Depan

Apabila membuat tempahan perkhidmatan Uber atau GrabCar, kita tidak tahu siapa yang akan kita temui. Kita juga tidak tahu apa yang akan terjadi.

Satu malam yang mengejutkan, Aner Manuel, seorang stylist di Boston mendakwa bahawa dia merakam video pemandu Ubernya yang “intim” dengan seorang wanita semasa memandu dia pada pertengahan bulan Julai.

Menurut Manuel, dia menyedari bahawa ada orang lain di kerusi depan ketika dia masuk ke dalam mobil walaupun dia tidak memilih UberPool – itu adalah pilihan dalam aplikasi penyambungan Uber yang memungkinkan banyak penumpang untuk berkongsi perjalanan.

Manuel dibawa ke halaman Facebook Uber untuk membuat aduan itu, postingnya dibaca,

“Ketika kami melepaskan wanita di depan (yang jelas telah mengambil dadah) cuba membuka pintu dan tidak dapat duduk tegak ketika kenderaan itu bergerak.

“Dia mula meraba dia dan merebutnya. Dia kemudian melakukan seks oral. Ini adalah jerami terakhir saya. Saya bertanya kepada pemandu untuk menurunkan saya. “

Manuel mendakwa bahawa dia menghubungi Uber untuk mengadu tetapi hanya menerima kredit $10 (RM43). Dia mahu Uber mengambil tindakan serius terhadap pemandu kerana dia mendakwa bahawa Uber telah menjawab sebarang mesej dengan teruk.

Walau bagaimanapun, dalam satu kenyataan kepada Gizmodo, Uber telah mengesahkan syarikat sedang menyiasat kejadian tersebut. Jurucakap Uber memberitahu,

“Tingkah laku pemandu terdahulu ini amat mengerikan dan tidak diterima di aplikasi Uber.

“Sebaik sahaja keadaan ini dilaporkan kepada kami, kami segera menyingkirkan akses pemandu ini.”

Serius, apakah masalah pemandu ini? Adakah dia mempunyai fetish kerana menginginkan orang lain untuk menonton? Perkara ini sepatutnya dilakukan dalam privasi rumah anda sendiri atau di dalam kereta yang diparkir di tepi jalan, bukannya yang masih bergerak, sambil membawa pelanggan.

Aksi seperti ini tidak selamat kerana ada pemandu yang telah membunuh pelanggan mereka.

(Sumber: New York Post / Gizmodo Facebook)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top