Seorang Pelajar Universiti Taiwan Dicabul Oleh Rakan Zaman Kanak-Kanak Beliau! - The Coverage Edisi BM
Berita

Seorang Pelajar Universiti Taiwan Dicabul Oleh Rakan Zaman Kanak-Kanak Beliau!

TAIWAN: Seorang pelajar universiti bernama Jiang, baru-baru ini bertemu dengan rakan zaman kanak-kanaknya, Lee. Jiang dikatakan ialah cinta pertama Lee. Malangnya bagi Lee, dia sudah mempunyai teman lelaki pada waktu, kerana dia tidak mahu memberitahu hal sebenar melalui telefon, dia fikir ia adalah idea yang lebih baik untuk memberitahu dia ‘face-to-face’.

Seperti yang dilaporkan oleh ETtoday, kedua-dua rakan bertemu untuk sarapan pagi dan apabila mereka telah selesai, Lee memujuk mangsa menaiki keretanya kerana beliau ingin menghantar mangsa pulang ke rumah. Tetapi secara tiba-tiba dia memandu ke rumahnya. Apabila tiba di rumahnya, dia mula mencabul bahagian bawah badan beliau dan meraba buah dadanya sambil mengancam beliau!

Lee berkata kepada Jiang:

“Taat kepada arahan saya atau tak perlu berfikir untuk pulang ke rumah. Jika anda tidak mempunyai hubungan seks dengan saya maka saya tidak membenarkan awak meninggalkan kereta ini. Jika anda tidak mahu tidur dengan saya, gunakan mulut awak, jika tidak, awak tidak dapat pulang. “

Jiang terkejut dan seperti tidak mempunyai pilihan, dia memaksakan dirinya melakukan seks oral ke atas lelaki itu. Lelaki miang itu tidak berpuas hati dengan hanya melakukan serangan seksual itu, dia juga telah mencuba untuk mengambil gambar dan video perbuatan itu secara diam. Apabila Jiang sedar dirinya sedang dirakam, dia merampas telefon Lee serta-merta.

Apabila Lee pergi ke tandas, Jiang mengambil peluang untuk melepaskan diri dan dia segera membuat laporan polis mengenai kejadian itu. Dengan pantas Lee ditangkap, dihadapkan ke mahkamah dan dia dijatuhi hukuman penjara selama empat tahun bermula dari bulan Jun! Saya merasakan empat tahun tidak cukup, ada sesiapa yang bersetuju dengan saya?

Tindakan beliau telah mengakibatkan fizikal dan mental trauma terhadap mangsa, dia tidak lagi boleh melihat seorang lelaki dengan pandangan yang sama selepas ini, dia mesti memerlukan banyak sokongan daripada teman lelakinya.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top