CHINA: Kaum Lelaki Tua Yang 'Kehausan' Mengambil Gambar Model-Model Luar Negara Semasa Bertukar Pakaian!!! - The Coverage Edisi BM
Fesyen

CHINA: Kaum Lelaki Tua Yang ‘Kehausan’ Mengambil Gambar Model-Model Luar Negara Semasa Bertukar Pakaian!!!

Woah! Penggambaran bertema ala-ala Victoria’s Secret mendapat sambutan hangat di Binzhou, wilayah Shandong, China…terutamanya kaum adam yang berumur.

 

Dalam siri gambar yang diviralkan di laman social, model-model asing dilihat bertukar pakaian dalam dan diluar khemah yang di pasang ditengah-tengah dataran awam itu. Mengapa di luar? Hahaha … untuk ‘pendedahan’ … Bukan lah! Banyak sangat model di tempat itu, mana nak muat semua bawah satu khemah, jadi tidak mustahil lah ada antara mereka yang membuat keputusan untuk bertukar pakaian di luar khemah.

Walaupun ia adalah agak biasa bagi model untuk berubah dengan cepat di mana sahaja, keadaan menjadi agak janggal apabila lelaki-lelaki tua bermula mengambil gambar ketika mereka berubah.

Nasib baik, salah satu model yang fasih dalam bahasa Cina menegur ‘penonton’ dan meminta mereka untuk berhenti mengambil foto.

“Tolong jangan mengambil gambar, kami (sedang) menukar pakaian.”

Syukurlah, mereka jenis yang mendengar cakap… selepas itu model tersebut mengucapkan terima kasih kepada mereka (dalam bahasa Cina).

Kemudian model-model meneruskan sesi penggambaran dengan mengenakan pakaian dalam dan sayap ala Victoria’s Secret.

Sebenarnya, saya takdela nampak perbezaannya, adakah anda melihat perbezaannya? Mereka pada dasarnya mengenakan pakaian dalam pun, tidak seperti punggung telanjang semasa merubah pakaian. Sama je kan?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top