Stail Mekap Seperti Anime, Adakah Ia Ideal - The Coverage Edisi BM
Fesyen

Stail Mekap Seperti Anime, Adakah Ia Ideal

Terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk gaya solek tertentu dan anda tidak akan dapat teka stail yang mana: betul. Ianya stail mekap yang kelihatan seperti anime.

Sumber: Roza Roza D’touch’s Facebook

Ada orang yang sanggup menghabiskan beratus ribu untuk kelihatan seperti watak anime, atau menangkap ciri-ciri 2D yang tidak realistik pada badan 3D mereka. Ternyata, saya tidak nampak kecantikan atau kekacakan gaya ini, tetapi terdapat orang di luar sana yang mempunyai pendapat yang berlainan. Walau apa pun, ia mengherankan saya bahawa ada orang yang ingin kelihatan seperti watak anime untuk majlis perkahwinan mereka, dan memanggilnya “Pengantin Jepun”. Saya cukup yakin ini bukan apa yang rakyat Jepun akan mengenakan rupa pengantin mereka, tetapi … sekali lagi, seseorang itu mempunyai pendapat tersendiri, bukan?

Ia tidak mengubah hakikat bahawa gaya ini telah menjadi popular dan telah meraih perhatian orang ramai.

Sumber: Roza Roza D’touch’s Facebook

Mungkin ia disebabkan oleh bagaimana ia kelihatan aneh, mungkin kerana ia adalah definisi menarik pada masa kini, internet telah memeriksa profil artis solek itu. Menurut wawancara beliau dengan mStar Online, anak lelakinya sekali telah menjadi subjek percubaan untuk melihat rupa seperti ini.

Namun, ada orang yang berminat dengan gaya ini dan telah meminta tangannya meraikan wajah mereka. Dia mengenakan caj sekitar RM450~RM500 untuk mereka yang berada di Kuantan, Pahang. Mungkin terdapat caj tambahan bagi mereka yang mahukan perkhidmatannya di luar kawasan Kuantan.

Bagi mereka yang berminat untuk melihat lebih banyak karya beliau, di sini adalah pautan ke halaman Facebooknya!

(Sumber: Facebook)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top