Kapal Terbang Mendarat Kecemasan Kerana Kemaluan Wanita Berbau - The Coverage Edisi BM
Dunia

Kapal Terbang Mendarat Kecemasan Kerana Kemaluan Wanita Berbau

“Saya fikir ada sesuatu merangkak dalam dia dan mati, berbau seperti kain tenun bercampur tahi cirit-birit” kata penumpang Jamal yang berada dalam penerbangan ke Washington DC apabila penerbangannya terpaksa mendarat awal.

Dipetik di TMZ Breaking, Penerbangan United Airlines 193 ke D.C. terpaksa membuat pendaratan kecemasan selepas orang ramai jatuh sakit disebabkan bau [email protected] penumpang Larissa Jones.

Beberapa penumpang mula jatuh sakit dari bau dan memaklumkan kapten dan beliau memutuskan untuk membuat pendaratan kecemasan di Charlotte, North Carolina. Krew Hazmat datang ke kapal terbang untuk menyembur anti-infeksi.

“Saya tidak boleh percaya dia akan datang ke kapal terbang berbau seperti itu, saya perlu menyaman syarikat penerbangan ini bagi kesakitan dan penderitaan, saya fikir saya akan mempunyai mimpi ngeri, saya bersumpah saya fikir saya berada dalam zon twilight” – Pramugari Kapal Terbang.

Kapal terbang tersebut mendarat di Charlotte dan Larissa telah dibawa ke hospital tempatan untuk memastikan dia masih hidup kerana berbau seperti mayat.

1 Comment

1 Comment

  1. James

    October 13, 2016 at 11:38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top