[HEBAT!] Seorang Lelaki Singapura Dirasmikan Mempunyai Zakar Yang Terbesar Di Dunia! - The Coverage Edisi BM
Berita

[HEBAT!] Seorang Lelaki Singapura Dirasmikan Mempunyai Zakar Yang Terbesar Di Dunia!

Pemegang rekod baru zakar terbesar di dunia sekarang dipegang oleh seorang lelaki warga Singapura berusia 26 tahun. Untuk melindungi identitinya beliau akan dikenali sebagai Daniel. Beliau diukur oleh pihak berkuasa rekod dunia di rumahnya di Bukit Panjang awal minggu ini.

“Selama bertahun-tahun, saya telah menyelidik makanan tambahan dan latihan yang dikhabarkan meningkatkan panjang zakar, dan beberapa bulan yang lalu saya akhirnya terjumpa sesuatu yang benar-benar berkesan!”

Sudah semestinya Daniel tidak mahu mendedahkan apa rahsianya, tetapi apa yang pasti ianya berhasil.

Sebelum ini pemegang rekod zakar terpanjang di dunia adalah milik seorang lelaki Amerika, Jonah Falcon. Pada tahun 1999 beliau telah menetapkan rekod dengan ukuran 13.5 inci (34 cm) apabila zakar beliau tegang. Sejak itu, ramai lelaki telah cuba nasib mereka untuk menjatuhkan ‘King’ itu tetapi tiada siapa yang berjaya, sehinggalah sekarang.

Zakar Daniel secara rasmi diukur pada 13.9 inci (35.3 cm) apabila ‘harta karun’ beliau berdiri tegak. Maka ditabalkanlah beliau gelaran mempunyai zakar terpanjang di dunia. Kepada Daniel, ia adalah satu pencapaian yang luar biasa kerana sebelum ini, beliau tidak mempunyai seperti zakar yang panjang.

“Pada masa saya muda, saya mempunyai zakar agak ‘average’. Ia bukan teramat pendek, tetapi ia pasti bukan seperti sekarang. Tidak seperti kebanyakan pemegang rekod dunia sebelum ini yang memenangi loteri genetik dan sudah dilahirkan dengan pakej besar, saya terpaksa bekerja keras untuk mencapai matlamat ini. “

Anda akan berfikir bahawa ia adalah satu rahmat untuk mempunyai zakar yang lebih panjang tetapi hakikatnya TIDAK! Daniel mendedahkan bahawa ia telah menukar beberapa aspek kehidupannya terutama sekali apabila teman wanitanya memutuskan hubungan dengannya kerana ia terlalu besar untuk dia.

Jadi mencari pasangan yang sesuai akan menjadi agak sukar, tetapi dia mempunyai harapan yang tinggi untuk seorang gadis yang boleh ‘handle’ saiz beliau.

Daniel memberitahu wartawan bahawa beliau sedang menimbangkan kerjaya dalam pornografi.

“Malangnya, saya tidak dapat hadir uji bakat JAV baru-baru ini di Singapura, tetapi saya merancang untuk pergi ke KL bulan depan.”

Dia juga telah ada ‘backup plan’ jika rancangan awal beliau tidak berjaya, dia boleh bekerja di Amerika Syarikat kerana dia telah menerima beberapa tawaran daripada pengeluar filem dewasa terkemuka sejak rekod dunia itu diumumkan.

“Keutamaan saya adalah pasti untuk menjadi seorang pelakon JAV, tetapi saya pasti terbuka kepada peluang-peluang lain.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top