Ketam Tersilap Gigit Faraj Seorang Wanita Singapura Ketika Mangsa Berjemur Dalam Keadaan Bogel Di Paintai! - The Coverage Edisi BM
Dunia

Ketam Tersilap Gigit Faraj Seorang Wanita Singapura Ketika Mangsa Berjemur Dalam Keadaan Bogel Di Paintai!

Seorang wanita warga Singapura berusia 28 tahun berjemur telanjang dengan rakan-rakannya di pantai Changi telah mengalami kecederaan yang agak luar biasa di mana farajnya telah digigit oleh ketam. Menurut Sunday Register, seorang ahli biologi marin profesional mendakwa ketam itu mungkin telah menyalah anggap faraj wanita itu sebagai tiram, yang merupakan sebahagian daripada diet semula jadi mereka.

Mengikut sumber, wanita itu mahu mengambil peluang untuk memerangkan warna kulit beliau secara menyeluruh, sebab itu beliau dan rakan-rakannya bersama-sama melucutkan pakaian mereka. Untuk makluman, berjemur bogel adalah satu tindakan menyalahi undang-undang di Singapura. Menurut kedua-dua rakan-rakannya, walaupun mengetahui berjemur bogel adalah menyalahi undang-undang di Singapura, mereka masih akan bertelanjang secara rahsia di pantai apabila tiada orang lain di pantai.

Salah seorang daripada gadis terbabit berkata, mereka hanya tidur sehingga rakan mereka, mangsa, telah menjerit dengan kuat secara tiba-tiba.

“Saya telah dikejutkan oleh kawan saya yang menjerit bahawa sesuatu yang telah mengigitnya, dan apabila kami toleh ke bawah kami terkejut untuk melihat seekor ketam yang tergantung dari bahagian bawah badan dia.”

Mangsa dibantu oleh  kedua-dua rakan untuk mengeluarkan ketam. Kerana kedua-dua rakan wanita itu bimbang pincer ketam ini beracun, mereka kemudiannya bergilir-gilir menghisap keluar racun dari tempat luka.

“Kami berdua sedikit malu disebabkan lokasi kecederaan itu di tempat sulit dia, tetapi kami tidak mengendahkan fikiran di minda kami untuk membantu rakan kami.”

Mangsa kemudian dihantar ke hospital oleh pasukan perubatan. Dia kini selamat dan bahagian sulit beliau dikatakan akan pulih sepenuhnya dengan parut yang minima. Pasukan perubatan menasihatkan wanita itu supaya tidak pergi untuk berjemur bogel lagi pada masa depan.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top