Seorang Model Seksi Malaysia Dituduh Meniduri Suami Orang! - The Coverage Edisi BM
Artis

Seorang Model Seksi Malaysia Dituduh Meniduri Suami Orang!

Mengikut sumber, seorang wanita bernama Agnes Bii dituduh meniduri suami orang selepas bermanjaan di app perbualan. Agnes adalah seorang model yang agak terkenal di kalangan seindustri.

Ia telah dinyatakan bahawa Agnes telah melampaui batas dari segi bergaul dengan seorang lelaki yang dikatakan telah berurusan niaga dengan beliau. Kononnya, seorang wanita yang dijangka isteri kepada lelaki tersebut, menuduh dan membocorkan segala perbualan mereka di laman sosial.

Jika diimbas sekali, anda pasti akan merasakan perbualan Agnes terlebih ramah dengan lelaki tersebut dan banyak ‘mengundang’ ‘kemesraan’ ditahap yang lebih intim.

Ia juga dikatakan bahawa salah satu mesej beliau menunjukkan yang dia telah mengajak lelaki itu secara nakal dan romantis untuk menyinggah di rumahnya, semasa kediaman beliau tiada orang lain.

Agnes mengajak lelaki itu untuk singgah di rumahnya dan dia telah sengaja menyediakan ‘homemade jelly’ untuk beliau

Walaupun terdapat banyak ‘bukti’ yang menunjukkan bahawa Agnes telah terlebih batas, beliau dengan bersungguhnya menafikan segala tuduhan yang tidak munasabah itu. Dan dia juga mencabar wanita itu untuk membuat laporan polis jike tuduhan beliau benar.

Untuk lebih makluman sila baca DISINI!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

To Top